Veelgestelde vragen

Lees hieronder de Veelgestelde Vragen.

Het praktijkexamen toetst de volgende onderdelen: 

  1. rijvaardigheid 
  2. berekenen van de ritprijs 
  3. klantvriendelijkheid 
  4. tijdig herkennen en oplossen van storingen 
  5. en correct handelen bij ongevallen.  

 

Het praktijkexamen duurt 85 minuten en bestaat uit 3 onderdelen. 

  1. Rijden van een bekende route zonder hulpmiddelen.  
  2. Rijden naar een benoemd adres met hulpmiddelen, zoals navigatie of kaart. 
  3. Terugrijden naar het CBR op instructies van de examinator

Het theorie-examen beoordeelt de procedures in de taxi en de verkeersregels. Het is een schriftelijk meerkeuze-examen met 40 vragen. Je krijgt 60 minuten de tijd en de vereiste om te slagen is een score van 80% (32 vragen correct).

Dat kan vaak al binnen 3 weken.

Onze opleiding beslaat in totaal 3 dagen. Dit omvat een dag gewijd aan theoretisch leren, een dag voor praktijktraining, en de derde dag voor het afleggen van het praktijkexamen. We streven ernaar een uitgebalanceerd curriculum te bieden, waarbij elke dag specifiek is ontworpen om zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden te benadrukken.

Absoluut, we bieden flexibele betalingsopties, zodat je voor jouw gemak in termijnen kunt betalen.

We bieden uitgebreide ondersteuning, waaronder studiemateriaal, oefenexamens en persoonlijke coaching, om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op zowel het theorie- als praktijkexamen.

Ja, we bieden training in zowel automatische als handgeschakelde voertuigen om aan je voorkeuren en behoeften te voldoen.

We zijn trots op ons hoge slagingspercentage, met meer dan 93% van onze studenten die hun examen bij de eerste poging halen, dankzij onze ervaren instructeurs en effectieve trainingsmethoden.

Start Vandaag Nog Met De Taxi Opleiding!

Verken samen met ons de wereld van het taxichauffeur zijn! Onze op maat gemaakte lessen, specifiek afgestemd op de drukke straten van Almere, voorzien je van de vaardigheden en het vertrouwen om je beroep als professioneel chauffeur uit te oefenen.

Telefoonnummer

+31 6 47752414

Call Now Button